Om Hundhotellet

HUNDHOTELLET

Skoby Hundhotell

Vår stora rasthage


I vår stora rasthage springer hundarna fritt och fyller sina dagar med bus, lek eller mys med hundkompisar och oss i personalen.


Den stora rasthagen syns från vägen när man kommer fram till hundhotellet. Den är ca 7 000 kvm med ett 180 cm högt viltstängsel som omringar den.


Hagens stora yta inbjuder till olika slags sysselsättning. Vissa gillar att stå högt och spana över nejden, andra gräver efter sork medan en tredje tar sig ett lerbad så länge det finns smältvatten.

Skoby Hundhotell, hundpensionat
Hundar busar på Skoby Hundpensional

Hundhotellets skog


På koppelpromenaden strövar vi i skogen, njuter av naturen och nosar på alla spår som korsar vår väg. Ju fler hundar vi har, desto fler promenader tar vi eftersom det då inte finns plats för alla i hagen.


Det finns också möjlighet att tilläggsbeställa en extra tur i skogen om man så önskar. Kanske vill du att vi går en långpromenad eller gör några enkla övningar med vardagslydnad och godisgömmor.

Fritt spring på Skoby Hundhotell
Hundhotellets skog

Rastgårdarna på Skoby


Det är rastgårdar längs hela väggen mot öster i anslutning mot rasthagen. Rastgårdarna/uteboxarna har utsikt över fälten och det finns massor med spännande dofter i luften. Här träffar din hund sina nya vänner innan det blir bus i hagen.


Uteboxarna har en yta på 8,6 kvm och hundhuset ger både skugga och vindskydd. Här är hundarna när andra är på promenad och stora hagen är upptagen. Innan vi släpper ihop hundar som ska bli vänner så får de träffas och bekanta sig genom gallret.

Rastgårdar på Skoby Hundhotell
Rastgårdar på Skoby Jundpensionat

Hundhotellet från insidan


I hotellet finns 33 boxar varav 16 av dem är av större modell. De minsta boxarna är 4,5 kvm. Det är fritt att ta med egen bädd och annat att ha i boxen, annars så får gästen låna av oss.


På boxarna hänger vi en namnskylt med viktig information om vår fyrbenta gäst. Om du kommer på besök ser du allt genom ett fönster i entrén. Detta för att minska risken för eventuell smitta.

Boxar på Skoby Hundhotell
Boxar på Skoby Hundpensionat