Om oss
Kerstin Andersson, Skoby

Om oss

Skoby Hundhotell startades 2004 av mig, Kerstin Andersson. Jag är utbildad till Lantmästare, vilket är en högskoleutbildning inom lantbruk. Mitt stora djurintresse speglar sig i min nuvarande familj, som består av två katter och en häst, men är tyvärr utan egen hund just nu. Jag älskar mitt jobb och den stora utmaningen ligger i att lära känna alla nya hundar och dess ägare.

 

Skoby Hundhotell har jag nu drivit med min personal i närmare 20 år, vi har ett gott rykte och många stamkunder. Vi på Skoby har stor erfarenhet av olika sorters hundar, alltifrån den lilla fyrfotingen till det stora kraftpaketet.

Vårt mål är att skapa en så bra vistelse som möjligt för varje enskild hund, samtidigt som ägarna ska känna sig trygga med att lämna sin fyrfota familjemedlem hos oss.

 

 

Skoby Gård

Skoby gård ligger vackert beläget med skogen i ryggen och öppna fält i söder. Där ser vi flygplanen starta och landa på Arlanda. Här på gården har vi en egen liten by med fem hushåll. Vi äger 62 ha åkermark, 20 ha skog och lite betesmark. Gården drivs genom Skoby gård AB och ägs av systrarna Maud och Kerstin Andersson.

 

Maud driver Skoby krukmakeri och Kerstin driver Skoby Hundhotell på gården.